Låneformidlere – Søk om et lån i flere banker samtidig

lanemegler

De fleste liker ikke å betale renter og gebyrer selv om de låner penger, men man innfinner seg med at slik er det, og banken må jo tross alt tjene noe på sine tjenester. Men hvorfor betale mer enn det som er nødvendig? Det er dessverre alt for mange nordmenn som takker ja til det første og (tilsynelatende) beste tilbudet om forbrukslån som dukker opp, og som ikke søker om lån via en låneformidler. Det kan man over en lang nedbetalingstid tape mange tusenlapper på.

For en låneformidler er et uavhengig selskap som rett og slett videreformidler søknaden din, og gjør det mulig å søke om lån i flere banker samtidig, uten at det blir noe ekstra bry for din egen del. For du behøver fortsatt bare å fylle ut én enkelt søknad – noe som sjeldent tar mer enn fem minutter – og så gjør låneformidleren resten. På denne måten kan du sammenligne de ulike tilbudene, og dette er den eneste reelle måten å finne ut av hvor mye du egentlig kan spare på valget av lånetilbyder.

Fordeler med å søke via en låneformidler

Den største og mest umiddelbare fordelen med å søke via en låneformidler, er at du får flere lånetilbud hos flere banker samtidig, og følgelig er det bankene som må kjempe en kamp om å få deg som kunde, og ikke motsatt. Det vil resultere i at du kan få bedre tilbud, og at du kan lett å se hvilke banker som er dyre, og hvilke som ikke er det.

I tillegg øker du sjansen for å få innvilget søknaden dersom du søker via en låneformidler. Du søker jo tross alt til flere banker, og følgelig vil det være en utmerket måte å søke om forbrukslån på dersom man føler at man er i «gråsonen» for aksept. Det tar naturligvis også mye kortere tid å gjøre det på denne måten enn dersom du skulle søkt manuelt hos hver enkelt bank, og det aller beste med å bruke en låneformidler er at det er helt gratis. Låneformidleren får pengene sine via en av bankene dersom du takker ja til et lånetilbud, og følgelig er det gratis for forbrukeren.

Lendo er en anbefalt låneformidler

Landets største og mest populære formidler av lån heter Lendo, og eies av Norges største mediekonsern, nemlig Schibsted. De samarbeider med over ti norske storbanker, og gjør det dermed enkelt for deg å finne en bank som kan gi deg et skikkelig godt tilbud. Selve søknadsskjemaet er svært enkelt, og man kan her søke om å låne så mye som 350 000 kroner uten sikkerhet. Vi anbefaler alltid at man bruker en tjeneste som Lendo når man søker om lån, med mindre man har kommet over et skrekkelig godt tilbud fra en individuell bank.