Syv kredittkort med lav rente

kredittkort

Når du skal ha deg kredittkort, så vil du ofte ha en så lav rente som mulig. Dette gjelder ikke alle, for enkelte vil alltid betale for seg innen den rentefrie perioden. Derimot er det mange som ønsker å bruke kredittkort på avbetaling, og da er man avhengig av at kostnadene blir så små som mulig. Derfor skal vi hjelpe deg med å anbefale syv kredittkort med lav rente! Du kan også se nettsiden Kredittkortinfo.no som har en rekke gode alternativer av kredittkort med lav rente.

Cresco Unique

Hvis du ønsker lav rente på kredittkortet ditt, så kommer du til å sette pris på Cresco Unique. Dette er nemlig et kredittkort som har et av markedets laveste effektive renter – så lav som 19,30%. Med andre ord er det mye penger å spare i forhold til de dyreste kortene på markedet, som ofte har en rente opp til 35 prosent. Dette er et kort som du må være medlem i en organisasjon for å få tilgang til, eller være student i et samfunn. Og hvis du er det, så er det absolutt verdt å ha et Cresco Unique i lommeboka.

Ikano VISA

Ikano er kanskje mest kjent for sine gunstige forbrukslån, som mange nordmenn har kastet seg over. Men de er også gode på kredittkort, spesielt dersom du vil ha en så lav rente som mulig. Den effektive renten for et kredittkort fra Ikano VISA ligger på 20,10%, og er altså svært konkurransedyktig. Dette er et kort som hvem som helst over 18 år kan søke på, og det gir deg faktisk hele 100 000 i kreditt – dersom du har høy nok inntekt. Videre så har man også 50 rentefrie dager, slik at man kan ta seg god tid før man betaler ned utnyttet kreditt uten at ekstra kostnader påløper.

Ikano VISA har ikke reiseforsikring inkludert, men har et gunstig cashback-konsept. Hver eneste måned vil kortet gi deg rabatter i en utvalgt bransje, som skifter når en ny måned starter. Bonusen kan være fra 4 til 8 prosent, i nisjene bil og tilbehør, sport, klær, drivstoff og så videre.

Norwegian-kortet

Bank Norwegian har gjort seg kjent for nordmenn ved å tilby gunstige forbrukslån, men har også et minst like bra kredittkort. Banken har nok fått en del drahjelp ettersom de er et datterselskap av det populære flyselskapet med samme navn, men de tilbyr også gunstige produkter til sine kunder. Når det kommer til kredittkortet Norwegian-kortet, så ligger den effektive renten på 23,10%. Altså noe høyere enn de to overnevnte kortene, men absolutt godkjent.

De største fordelene med kortet er at det inkluderer reiseforsikring, og ikke har noen gebyrer på uttak i minibanker utenlands. Med andre ord er det et perfekt kort å ha med seg på reisen, og skulle du ikke rekke å betale ned utnyttet kreditt innen de 45 rentefrie dagene har utløpt, så er det altså ingen krise ettersom den effektive renten er såpass lav som den er.

Santander Red

Midtveis i artikkelen kommer vi til vår definitive favoritt når det kommer til kredittkort med lav rente. Fra banken Santander får vi et rødt og flott kredittkort med det klengende navnet Santander Red, som tilbyr den laveste effektive renten vi har kommet over innenfor kredittkort. Den er nemlig så lav som 17,12%, og minner dermed om et ganske godt forbrukslån. Dette er med andre ord kortet som er midt i blinken for deg som vet at du skal betale ned gjelden over lengre tid, samtidig som du får hele 50 dager med rentefritak. Er det egentlig noe negativt med dette kortet?

Nei, foruten om manglende reiseforsikring og ganske dyre gebyrer på uttak i minibanker, så er Santander Red et utmerket kredittkort med lav rente. Bankselskapet har også gunstige avtaler med butikkjeder og restauranter, som du kan utnytte for å spare penger. På det meste så kan du få hele 25 prosent rabatt når du handler, og det takker vel de fleste gladelig ja til.

yA Kredittkort

Det høres kanskje ikke så kult ut å si at man har et yA Kredittkort, i stedet for å brife med et platinum kredittkort fra GE Money Bank. Når det er sagt, så kan du le hele veien til banken med dette kortet. For det er faktisk et av de billigste vi har funnet! Og det angår ikke bare den effektive renten, som er på kun 20,98%, for fordelene er større enn som så. Du har for eksempel 50 dager med rentefritak, noe som gjør at du kan spare store penger alene på det. Men dersom du altså skal betale ned for deg over lengre tid, er den effektive renten absolutt mer enn godkjent.

Det stopper heller ikke der. yA Kredittkort er blottet for gebyrer, noe som betyr at det er gratis enten du velger å gjøre et uttak i minibanker her hjemme eller i utlandet. Svært få kredittkort er hundre prosent gebyrfrie, så dette er absolutt en god grunn til å velge yA Kredittkort fremfor andre. Glemte vi å nevne at kortet også har reiseforsikring inkludert?

Credits VISA

Credits VISA er et relativt ukjent kredittkort for nordmenn, noe som kanskje skyldes at det ikke er blant de mest markedsførte. Men det er ingen grunn til å snu i døra av den grunn, for våre undersøkelser viser at Credits VISA absolutt er konkurransedyktig. Siden vi nå snakker om kredittkort med lav rente, så er den effektive renten på kun 21,85% verdt å trekke frem. Den gjør det mulig å betale ned over lengre tid, uten at man blir ruinert av den grunn.

Samtidig er dette et kredittkort som er blottet for gebyrer. Det koster ingenting å gjøre varekjøp, og det koster heller ikke noe å gjøre uttak i minibanker. Samtidig er også reiseforsikring innbakt i kortet, slik at du kan spare noen tusenlapper på å si opp den vanlige forsikringen hos banken. Til slutt må vi også nevne at Credits VISA gir rabatter hos kjente butikker her i Norge, så her er det definitivt penger å spare.

GE Money Bank MasterCard Gold

Det siste kredittkortet vi skal trekke frem i denne artikkelen, er også et av de beste når det kommer til kort med lav rente. For med GE Money Bank MasterCard Gold får du en effektiv rente som minner mye om et bra forbrukslån – den er nemlig så lav som 17,85%. Det gjør at man kan bruke kortet og med nærmest god samvittighet overstige de 45 rentefrie dagene, for med denne prosenten vil ikke kostnadene bli alt for store. Kortet har for øvrig aldersgrense 20 år, og man kan søke om en maksimal kredittgrense på hele 100 000 kroner.

GE Money Bank MasterCard Gold har også reiseforsikring inkludert. Dog krever banken noen kroner ekstra når du skal gjøre uttak i minibank, og med et fast gebyr på 20kr + 1% av beløpet du tar ut, kan det fort bli kostbart dersom man er på ferie.